Romani "Kush je ti?"

 

 

(Provë leximi nga romani im „Kush je ti?“ - pjesa e I-rë & e II-të e kësajë vepre)

 

 

Kapitulli IV

 

 

E premte, 24. Janar 1997

 

E kjo, ndërsa Elani ia thithte e thithte gjinjtë, lëshonte `ah-et´ e veta dhe kalonte akoma më tepër në ekstazë. Madje, hera-herës, thonte edhe fraza të pa kuptimta.

 

„I kamë të vegjël, shumë të vegjël, kujdes, shpirt.”, thonte kjo, ndërsa dora e saje ia lëmonte Penisin.

 

„Këta janë gjinjtë e tu, janë për mua...”

 

„Jamë e dobët, Elan, ndoshta shumë e dobët, mirëpo nga një recept për dobësim, që kamë përdorur, do të shtojë edhe disa kile e atëhere do të rrijshë ditë-natë mbi mua!”

 

„Shshsht... kjo që je, je e imja, mos u brengos!“

 

U dëgjuan trokitjet e fqinjëve, me të cilët ky kufizohej.

 

„O Zot, më mbyte, kriminel!“, ankohej kjo dhe e afronte edhe më shumë nga vetja.

 

„Ta heq?“, bëri provokimin e tijë karakteristik për femrat që i ankonin kësisoji.

 

„Oh, jo, jo... shpirt... por e ke shumë të madhë... shumë të madhë...“

 

„Shumë të madhë, shumë të madhë!”, i shungullonte Elanit në vesh konstatimi i saje, konstatim ky, që këtë e bënte të besonte në atë, në çfarë ky dyshonte; kur ia futi organin brenda, gjatë hapjes `së cipës´.

 

Se kjo kishte parë edhe organe nga të tjerë meshkuj, përderisa arrinte të përcaktone se ky e kishte shumë, shumë të madhë, se Nusha pati dhimbje të forta, por edhe Elani e kuptoi se diçka u ç’thur, por jo cipa e virgjërisë. Madje, kur Penisi i tijë e kaloi këtë prak, organi i Nushes nuk ishte i një vajzeje të virgjër... Pra, ishte i përpunuar dhe cipa e vajzërisë e rirregulluar nga kirurgu, saqë organi i tijë hynte e dilte jo si ai që çanë borën i pari, por si ai që ecën nepër shtegun e borës, të hapur nga të tjerët.

 

Ia bëri `adetin´ e burrit, kurse kjo merrte frymë shumë thellë dhe, përmes një orgasme që zgjati nga të dytë, menduan se: Kjo dëshmoi virgjërinë e saje e ky ndërhyrjen kirurgjikale të dikurshme! Ishin shtrirë të dy në shpinë.

 

Ky nuk tha asgjë, ndërsa kjo u ngrit në vithe, mandej edhe nga shtrati. Por sa u largua tre hapa, ktheu kokën kinse kot dhe i tha:

 

„Uaaa!“

 

Disa pikla gjaku kishin mbetur në çarçaf.

 

Uji po rrjedhte në kanalin e bisedës, që ajo vetë e hapi, por e cila tani edhe Elanit shumë po i interesonte.

 

„Dëgjo, Nushe! Ti e dinë se unë e kamë të kryer shërbimin ushtrarak. Në banjot masive të ushtrisë laheshim 50 veta përnjëherësh, të gjithë lakuriq. Por as që më kanë shkuar sytë tek organi i shokëve! Lahesha, fshihesha e vishesha, pa e patur mendjen e as syrin tek tjetri. Fort mirë e din se mua nuk më interesojnë punët e as paraqitjet e të tjerëve, aq më shumë intimitetet, të cilat mashkulli i ka për vete e për partneren e vetë.”

 

„E sa centimetra do të jetë ky hamshori yt?”, pyeti sërish Nusha.

 

Elani nuk e zgjati. Në një fijok të komedinës mbante rastësisht një metër, të cilën e nxorri dhe ja dha kësaje. Kjo ia mati organin.

 

„Plotë 24 centimetra!”, tha Nusha.

 

„Po ky brenda pi... tim fryhet e zgjatet edhe më!”, tha kjo dhe e përfshiu kokën e këpurdhës në gojë, të cilën nisi t’a lëpinte me gjuhë.

 

Dikurë ky e tërhoqi Penisin, ia çoi këmbët kësaje e ia mbështeti mbi supe dhe penetroi si për shtatë palë qejfe!

 

„Hë, Nushe, sa është?”

 

„Po tani?”, pyeste ky tek pomponte.

 

„Më shumë, më shumë! E ndjejë, se është bërë më i madhë!”

 

„Pa më thuaj, Nushe, a ka Penis më të madh se t’imin?”

 

Kjo nuk i ktheu përgjigje. Bëri sikur i erdhi orgasma. Mbase e kishte kuptuar `lapsusin´, që e kishte bërë - mbi madhësinë e organit të tijë! Por e dinte se, `fjala që del prej gojës e plumbi që del prej pushkës, nuk kthehen më´.

 

Shihte nga Nusha dhe nga maska bri kupës së qelqtë të shushunjave. Qenë dy simbole, pas

të cilave fshiheshin dy të vërteta.

 

„Nushe, më duket se po konsumon shumë duhan! Njerëzit që konsumojnë shumë duhan, i mundon diçka!”, tha ky.

 

Kjo i dogji Nushes.

 

„Po, është e vërtetë. Më djeg fakti se, a më don ti aq, sa të dua unë, shpirt dhe, qëkurë u lidhëm bashkë, a ke arritur t’i harroshë vajzat që ke njohur, ashtu siç më ke premtuar.”

 

„Edhe pyet!?”, nisi tani ky të aktrojë.

 

Ia hoqi cigaren nga dora, ia shtypi kokën dhe ia lëshoi një të puthur sa e la gati pa frymë. E teksa bënte veprime që t’i largonte Nushes çdo dyshim tek mosbesimi i tijë, sytë tani e parë i shkonin tek maska, por edhe tek fakti, se kjo nuk ishte një çupëlinë e sapo dalur nga kutia shtëpi.

 

Tani Elani, edhe pse i lodhur, duhej të lëshonte kofën në pus e të mbushte ujë, sa të shuante etjen. Kjo këtë e donte. Donte seks, seks, seks!

 

„O Zot, o Zot! Sa të mirë e ke! Më kënaqe, nuk duroj dot! Jepi! Jepi sa të mundesh!“

 

Nusha e përvëluar, e tërhiqte këtë pas çdo pompimi që i bënte. Po edhe Elani tani ishte ndezur.

 

„O shpirt, o llokum me arra! Jepi e mos u ruaj! M‘a derdh brenda e t‘a bëjmë një fëmijë! Bëma një bebe, Elan, kështu, të bukur, si ti e si unë! Me yll e me hënë!”

 

Po nëse Nusha ishte mjeshër në kontaktet seksuale, ky ishte kryemjeshtër dhe frenat i kishte të forta, me një Alkohol të pastërt e të rrallë. Ndaj Sperma, që i erdhi në grykë, tani që ia kishte hequr nga Vagina, me shpric fluturoi ne fytyrën e saje!

 

„M‘a lër t‘a thithë, shpirt, m‘a lër ta thithë. Një herë tjetër dua të ma derdhësh brenda, që sa më parë të kemi fëmijën tonë! Ç‘do të doje ti, djalë apo vajzë?!”

 

„Vajzë!“, tha ky, që të mbulonte ç’do gjurmë të hapave të mëvonshëm që do të hidhte.

 

„Vërtetë!? Je i vetmi kosovar që dashtka vajzë, se të gjithë duan djem, djem e vetëm djem!“

 

„Por ti e din, shpirt, se unë nuk jamë si të tjerët...“E ndërsa kthente këtë përgjigje, me vete thoshte: „Kurrë, moj `kuçkë´, që po e ditke aq mirë, se edhe ç’është e derdhura brenda, se e paskam të madhë, se edhe Sperma u thithka... E si mundem unë të kemë një vajzë me ty? Ç’edukatë do i japësh ti asaje? Kurrë!”

Homepage

Arber Shabanaj - jembiter liber
XXXXXXXXstr. XX
Wuppertal

Hier finden Sie uns

Kontakt

Rufen Sie einfach an unter

 

015X XX XXX XXX

 

oder nutzen Sie unser Kontaktformular.

Druckversion | Sitemap
© Homepage